29 Ağustos 2013 Perşembe

iPhone 5S Çıkış Tarihi - Fiyatı - Özellikleri

iPhone 5S Çıkış Tarihi, iPhone 5S Fiyatı, iPhone 5S Özellikleri, iPhone 5S Ürün incelemesi.

Apple' ın merakla beklenen modeli iPhone 5S ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. iPhone 5, iPhone 5S ile aynı tasarıma mı sahip olacak. Bu konuda çok dedikodu var. Biz size bu dedikodulardan gerçeğe daha yakın olanlarını ileteceğiz.

iPhone 5S tartışmaları sürerken "uygun fiyat" sloganıyla gündeme damgasını vuran iPhone 5C için de çok şey konuşuluyor. iPhone 5S Çıkış Tarihi ile ilgili ortalama görüş: 10 Eylül Tarihi. Apple'ın iPhone 5'in üzerine yaptığı ufak ama önemli eklentilerle üretilen iPhone 5S'in yanında iPhone 5C adında plastik, ucuz bir telefon tanıtması bekleniyor.
Buradaki dikkat çeken husus "5C"deki "C"nin "cheap" mi (ucuz) yoksa "colour" mu (renk)olduğu konusunda henüz net bir bilgi mevcut değil.

PEKİ kalite ve yüksek fiyatıyla nam yapan Apple bu sefer neden ucuz bir telefon üretiyor. Açıkcası sebep olarak aklımıza gelen hem dar gelirli insanlara hitap etmek, hem de Samsung gibi firmalarla aynı düzeyde bir rekabete girmek.

Donanım bakımından ileri seviyede gelmesi beklenen iPhone 5S’ in, IGZO tabanlı ve 4 inç büyüklüğünde Retina donanımı bir ekranla gelmesi bekleniyor. Yeni ekran çözünürlüğü 2272 x 1280 piksel olarak belirlenmiş. Çift çekirdekli işlemcinin sarj konusunda daha tasarruflu olacağı söylenen dedikodular arasında.



Grafik işlemci olarak PowerVR SGX554MP4 serili grafik işlemcisinin kullanılacağı belirtilmekte. 4 çekirdekli bir grafik performansına sahip olan PowerVR SGX554MP4 ile iPhone 5' lere oranla 6 kat daha iyi bir performans beklenmekte. 

PEKİ İphone 5S'in fiyatı ne kadar olacak ?

İphone 5S için henüz duyurulan resmi bir fiyat bulunmuyor. Fakat İphone 5 'in şu anki fiyatı 1900-2600 TL arasından değişkenlik gösteriyor. İphone 5S 'in parmak izi güvenliği de dahil olursa tahmini fiyatı en az 2750- 2900 TL civarında olması bekleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder